Veilig & Net

Sociale Media & Apps

ICT is Cool!

Leren Programmeren

Mediawijs Gamen

Wat is dit

Wil je meer leuke games ontdekken, digitale media gebruiken of leren hoe je een populaire sociale media app gebruikt. Kijk dan eens rond in onze Veilig&Net speelruimte !

Heb je zelf nog iets dat wij niet kennen stuur het sCool Team dan een berichtje! Uiteraard staan we ook ter beschikking voor al je vragen met betrekking tot Mediawijsheid

Wat is er nieuw?

Use the Compact Layout for single column (left|right) display.

There is no recent activity.

Viewed 10,322 times